Saturday, January 29, 2011

Gong Xi!

Lamak da sik ngabas kamekBloya eh. Lamak juak dah sik update entry. (ada ku kesah? ti ko mpun)

Before ya, ku mok nego torang lok.. Pa khabar suma? hmm? Tauk ku rami yang ngah bercuti kinek. Grenti banyak waktu free kan? So kalo ada masa cangok cangok ya, abas la ctuk k.. :)

BTW.. Got new story? kalo torang ada share2 la k.. halo2 jak rah facebook ya.. or rah formspring ka... aku pun ngah kerin juak tuk... especially cita cali/lucu. Lamak da ku sik tetak. Asa mok tetak orang jak ku kinek. Sapa mok kenak tetak angkat tangan!? Mbak ctok parang ku netak torang! seyh.. :)

Kedong dah nak dekat CNY tuk... ku nak ngambik kesempatan nak ngucap Happy New Year kat member2 Chinese ku yang berada d Miri, Johor, and cney2 lah... torang memang best! goodluck! (goodluck? pahal ku asa ayat ya sik connect oh... abaikan)

So.. dengan nada yang agak pemalu, aku mintak la.. kepada sapa2 yang ada molah open house ya.. jemput2 la orang d ctok k? (nang... pemalu abis!) and aku pun maklum juak rami torang yang dah berkahwin.. so.. aku nak madah bena juak lah, wallet ku pun dah lamak hidup menipis... jadi asa macam best jak bila ada benda wangi masuk lam ya... sik kesah sebenarnya benda ya kaler apa... merah ka, hijo ka, p mun purple alhamdulillah.. hak2.

Pa jak la d bual aku ctuk. Sebelum ku mengarut dengan lebih jaoh.. skali lagik ku mok wish Happy New Year kat sahabat2 yang menyambut... 

Gong Xi..! Gong Xi..! Xin Nian Kuai Le, Wan Shi Ru Yi! Gong Xi Fa Cai 2561!


3 comments:

  1. Gong xi gong xi! Main gong depan Pak Juki... Makan limo sambil berdiri... Tetiba jak cemya pelik sekali... haha..

    ReplyDelete
  2. Haha.. aku mok sambong kit pantun ko ya.. makan limo jangan bediri, nantik kamu tertelan biji.. tertelan biji jarang sekali, oleh itu jangan berdiri.. errkk... pa jak la.

    ReplyDelete
  3. hahah..lwk jwak pantun ya tek..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...